Nick

Nick
Brukernavnet på geocaching.com

Nick refererer til ditt brukernavnet på geocaching.com. Dette vil normalt også være det man skriver i loggbøker og presenterer seg med på event og lignende.

Når du oppretter en konto på geocaching.com må man velge et brukernavn. Før du lager en konto er det derfor lurt å tenke gjennom brukernavnet ditt. Det vil henge med deg for resten av ditt geocachingliv. Ganske mange har et brukernavn som har en tilknytting til navnet sitt enten i form av navnet sitt, noen av initialene, deler av navnet, kallenavn eller lignende. Andre har et brukernavn knyttet til en hobby de er opptatt av. Atter andre er mer kreative og henter inspirasjon fra de artigste og merkeligste ting.

Det er mulig å endre brukernavn ved en senere anledning. Det gjør man på https://www.geocaching.com/account/settings/profile.

Flere som cacher sammen - et teamnick

Hvis man er flere som vil drive med dette sammen bør man tenkte gjennom om man vil opperere med en bruker eller ha hver sin. Er man flere kan man f.eks. kalle brukeren "Team ett-eller-annet" og alle i teamet vil da ha samme nick. Det er også mulig å starte med en fellesbruker.

Splitting av team

Dersom man senere finner ut at en eller flere av de andre vil ha egne brukernavn kan de opprette egne brukerkontoer når behovet melder seg og får da egne brukernavn. Det kan også være at barn blir store og vil ha egne brukernavn og ikke være del av foreldrenes. Da kan man lage nye brukerkontoer for barna.

Hvis dette gjøres, kan den som har opprettet en ny bruker logge sine tidligere funn om igjen på sitt nye brukernavn. Det kan da være lurt å oppgi i loggen at man har fått nytt brukernavn og hvilken brukernavn man var del av tidligere og at man nå logger tidligere funn på nytt.

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.