Signaturting


Noen geocachere legger igjen signaturting i geocacher som de har funnet eller lagt ut. Forskjellen på bytteting og signaturting er at signaturting bærer geocacherens personlige kjennemerke, dvs. brukernavnet på | geocaching.com, og kanskje en logo e.l.

Signaturting kan være så mangt, det er bare viktig at de er små nok til å få plass i en gjennomsnittlig geocache. Eksempler er buttons, treskiver, ulike varianter av visittkort, karabinkroker, små flagg, pathtags m.m. Noen geocachere samler på signaturting fra andre geocachere.

Signaturting skal behandles som bytteting: Tar du en ut av en geocache, skal du legge igjen noe med minst tilsvarende verdi. Hvis man legger igjen en signaturting og ønsker at denne skal tilfalle cacheeieren, må signaturtingen merkes godt.Eksempel på signaturting, denne er laget av fotimyr vha. gamle tiøringer og en lamineringsmaskin.

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.