Bokmerkeliste

Bokmerkeliste
Egen liste med manuelt utvalgte geocacher, opprettes på geocaching.com.

En bokmerkeliste (engelsk bookmark list) er en liste over geocacher, som opprettes på geocaching.com. Slike bokmerkelister er eid av én konto, men listen kan settes som private, slik at den kun er synlig for eieren, eller public, slik at den er synlig for alle.

Det er kun premiummedlemmer som kan opprette lister. Premiummedlemmer kan også lage Pocket queries av bokmerkelister. Muligheten til å lage en pocket query av en bokmerkeliste er svært nyttig nyttig for å vise kun utvalgte geocacher på kartet på geocaching.com, ev. på GPS. På denne måten kan man f.eks. lett få oversikt over hvor cacher i en serie befinner seg i forhold til hverandre.

Basic-medlemmer kan ikke opprette lister, men de kan se lister som er public.

Egne lister finner man ved å velge Your Profile -> Lists.

Andres lister kan være vanskelig å oppdrive. Man finner dem oftest på cachesidene, ved å se hvilke bokmerkelister den aktuelle cachen er med på. Derfor forsøker vi å samle noen aktuelle bokmerkelister nedenfor.

Aktuelle bokmerkelister

Skicacher i Norge

Aktuelle bokmerkelister fra det store utland

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.