Geocaching i Norge

Velkommen til vår nye wiki!

Geocaching i Norge


Geocaching i Norge er en selvstendig ikke-kommersiell interesseorganisasjon for geocachere fra hele landet. Vi arbeider med å gjøre informasjon om geocaching tilgjengelig og arbeide for norske geocacheres interesser. Foreningen drives utelukkende basert på støtte fra medlemmene.

Ett av våre mål er å drifte et nettsted hvor man kan møte likesinnede i et lokalt geocaching-miljø, enten man er nybegynner eller mer erfaren. Vi ønsker å ha et inkluderende miljø og at alle skal kunne finne noe her som passer til egne interesser for geocaching. Vi ønsker at dette nettstedet skal kunne bidra til at vi alle utvikler oss videre som geocachere, og lar oss inspirere til innsats og bragder vi ikke klarer alene.

Geocaching

Ord og uttrykk · Etikette · Historie · Vanlige Spørsmål 

Finn en cache

Utstyr · Leting · Logging

Legg ut en cache

Gjemmested · Retningslinjer og begrensninger fra Groundspeak · Beholder · cache-beskrivelse · Kontroll · Publisering · Vedlikehold

Cacheinnhold

Logg · Informasjonsark · Bytteting · Sporbare

Cachetyper

Tradisjonell · Multi · Mystery · Letterbox · Wherigo · Earth-cache · Event · CITO · Mega-event · Giga-event · GPS Maze · Lab-cache · Virtuell · Webcam

Kontroll-prosessen

Om kontroll-prosessen · Tidsrammer · Kontakt med kontrollør

Koordinater

Geodetiske koordinater · UTM-koordinater · UPS-koordinater · MGRS-koordinater


Nyttige lenker

Her kan du søke i wikien

Sist oppdatert

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.