Informasjonsark

Informasjonsark (engelsk stash note) er et ark som ofte ligger i cachebeholderen. På arket står informasjon til finnere om at beholderen er en geocache. På arket står også gjerne kontaktinformasjon, slik at eieren kan kontaktes, dersom beholderen må fjernes eller flyttes. Informasjonarket inneholder også gjerne referanser til geocaching.com og gcinfo.no.

Eksempel på tekst på et informasjonsark:

Gratulerer, du har funnet en Geocache!

Dette er en ORIENTERINGSPOST

Denne boksen er en del av en internasjonalt orienteringslek hvor man bruker GPS for å finne poster. Dette heter Geocaching og er åpent for alle som har en GPS, tilgang til Internet og lyst på eventyr.

Deltagere leter etter poster og kan også selv legge ut poster. En post er f.eks. en boks som denne med innhold. Alle poster offentliggjøres med nøyaktige GPS-koordinater på geocaching.com så andre deltagere kan gå på “jakt” etter den. Slike poster finnes over hele verden. Les mer her: www.geocaching.com Informasjon for Norge: www.gcinfo.no

Reglene er enkle:

Hvis du tar noe fra boksen, skal du også legge noe igjen – og så skal du notere ditt besøk i loggboken. Noter også på gocaching.com at du har besøkt posten. Det vil glede postens eier :-)

HVIS DU HAR FUNNET DENNE BOKS VED EN TILFELDIGHET:

Du skal være velkommen til å delta. Vi ber deg kun om følgende: Ikke flytt eller ødelegg boksen! Det er å finne boksen og dele dine opplevelser med andre, som er den virkelige ’skatten’. Hvis boksen av en eller annen grunn må flyttes, ber vi deg gi oss beskjed. Vi unnskylder for bryderiet og er naturligvis villige til å flytte den.

Ansvarlig for denne posten: FYLL INN navn, telefon og epost FYLL INN

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.