Garmin GPSMAP 64st


Robust, håndholdt GPS med avanserte sensorer og trådløse tilkoblingsmuligheter

  • 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn
  • Høysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne
  • Barometrisk høydemåler og 3-akset kompass
  • Forhåndslastet med rekreasjonskart over Europa
  • Trådløse tilkoblingsmuligheter via Bluetooth®-teknologi¹ eller ANT+®


 


Den nye, håndholdte GPSMAP® 64st-navigatoren har en 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn, og en høysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne som sikrer overlegen signalstyrke. Den robuste og vanntette GPSMAP 64st leveres med barometrisk høydemåler, elektronisk kompass med tre akser og forhåndslastede rekreasjonskart over Europa. Den kan kobles trådløst til smarttelefonen din, slik at du kan få sporing i sanntid og smart varsling.²


Behold dekningen

Med sin quad helix-antenne og høysensitive GPS- og GLONASS-mottaker finner GPSMAP 64st posisjonen din raskt og presist, og den opprettholder den selv i tett skog og dype daler. Fordelen er åpenbar – uansett om du befinner deg i en dyp skog eller bare nær høye bygninger og trær, kan du stole på at GPSMAP 64st hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

Utforsk terrenget

GPSMAP 64st leveres med et forhåndslastet rekreasjonskart for 44 europeiske land. Kartdetaljene inkluderer veinettverk (ikke rutbare), skoger, terrengkonturer, høydeinformasjon, innsjøer og punkter av interesse. Den håndholdte enheten har en rekke navigasjonsfunksjoner, slik at du kan bruke veipunkter, spor og ruter til trygg navigering utenfor allfarvei. Og når du skal hjem igjen, kan du alltid stole på at TracBack viser vei.

Finn retningen

GPSMAP 64st har et innebygd elektronisk kompass med tre akser og vippekompensasjon, slik at den viser riktig retning selv når du står i ro og ikke holder den vannrett. Den barometriske høydemåleren registrerer endringer i lufttrykket for å fastslå nøyaktig høyde over havet, og den kan til og med brukes til å registrere lufttrykk over tid, noe som gjør at du kan forutsi mulige væromslag.

Hold kontakten

Nå kan du dele friluftsopplevelsene dine med familie og venner på direkten – bare koble GPSMAP 64st til smarttelefonen og ta i bruk sporing i sanntid og Garmin Connect. Med smart varsling kan du ta i mot e-post, tekstmeldinger og varsler trådløst fra din kompatible iPhone® 4s eller nyere. Hold kontakten mens din dyrebare iPhone ligger trygt i ryggsekken.

Stol på Garmin

Den håndholdte GPSMAP 64st er en sann utendørsekspert – alle dens funksjoner er laget for å takle de hardeste og mest utfordrende miljøene. For å sikre førsteklasses lesbarhet under alle forhold har GPSMAP 64st en lyssterk 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn og er lett å betjene med hansker i alle typer kalde, våte og ujevne omgivelser, takket være det knappebaserte brukergrensesnittet. Og med det doble batterisystemet får du friheten til å velge mellom å bruke en batteripakke som kan lades opp i enheten, eller simpelthen vanlige AA-batterier. Fulladet har GPSMAP 64st en kapasitet på opptil 16 timer, noe som gir deg nok strøm til en hel dag, selv om det skulle dukke opp noe uventet.

Del trådløst

Del veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre brukere som har kompatible enheter. Nå kan du gi vennene dine tilgang til favorittfjellturen eller -cachen din uten at du må bruke datamaskinen. Bare trykk på Send for å overføre informasjonen til en annen trådløs Garmin-enhet.

GPSMAP 64st kan også kobles til kompatible Garmin-enheter, deriblant VIRB™-actionkameraet og ekstra sensorer, slik som temperatursensoren tempe™ og pulsmåler.

GPSMAP 64st
I salgI salg
Størrelse (B×H×D)6.1 x 16.0 x 3.6 cm
Skjerm (B×H)3.6 x 5.5 cm
Oppløsning (B×H)160 x 240
Vekt260,1 g (9,2 unser) med batterier
Veipunkter5000
GeocacherTilnærmet uendelig
Batterier2 AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller lithium anbefales
BatterilevetidIntill 16Timer
Minne8GB
EkspansjonsminnemicroSD™
VanntettJa (IPX7)
FlyterNei
TouchscreenNei
KameraNei
Kompass3-axis
Støtter WherigoNei
Støtter GPXJa
Støtter GGZja
Produktsidehttps://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/140024
Kart"Rekreasjonskart" (Topo-kart)

Innholdet er tilgjengelig for privatpersoner under CC BY-NC-SA 3.0 Creative Commons Navngivelse Ikke-kommersiell Del på samme vilkår. Husk link til oss.

Alt kommersielt bruk skal på forhånd godkjennes. Ta kontakt med Geocaching i Norge før bruk.