...
- Er det en liten log med lite plass så ikke bruk mer enn "tilmålt plass", dvs gjerne en linje. Ikke bruk stempel eller klistrelapper som går over flere linjer.
- Legg innholdet, loggen m.m. pent inn i cachen etter deg og lukk godt igjen så det ikke kommer vann eller fuktighet inn i cachen.
- Dersom papirloggen ligger i en ziplock pose, vennligst ikke legg blyant el. inn i posen, da disse fort stikker hull på posen, slik at loggen risikerer å bli våt og ødelagt
- Gjem boksen tilbake på riktig sted. Synes du plasseringen virket "litt rar" så sjekk hint og cache-beskrivelse for å se om stedet du fant boksen er riktig plassering eller om forrige besøkende la den på feil sted.
- Hold orden i cache-boksene, ikke legg inn rot og ta gjerne vekk rot hvis du finner det. Tøm gjerne ut rusk og rask, barnåler etc.
- Ikke legg spiselige ting i cachen eller ting som kan lukte av mat for dyr.
- Har du ikke fått signert i loggen så har du ikke funnet cachen! Er det ikke skriveredskap og du har glemt å ta med selv? Ja, da får du ikke signert. Og du kan ikke skrive at du har funnet den på nettet.
- Finner du ikke cachen etter forventet leteinnsats så skriv en DNF (Did Not Find) log, spesielt viktig hvis du mener at cachen er borte.
- Skriv Needs Maintenance log hvis du finner en ødelagt cache som bør repareres, mangler logg elns. Hvis du også har kunnet logge den som funnet så skriv en Needs Maintenance i tillegg.
- Ikke skriv eller legg ut bilde av noe som kan ødelegge opplevelsen for senere besøkende. Noen cacher («installasjoner») er så spesielle at man er fristet til f.eks. å ta bilde og legge ut, men vurder om det kanskje også bør være en overraskelse for andre som kommer etter deg. Dette gjelder også på sosiale medier.
- Skal du til en cache som det er langt å gå/reise til og ser at den trenger vedlikehold så ta gjerne kontakt med eieren og spør om du kan hjelpe til med vedlikeholdet. Les ellers siden om ødelagt cache
- Ikke gjør cachen eller loggen våt. Ta gjerne med paraply når du cacher i regnvær.